Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Натам е тръгнала.
    С външни дискове е, но накладките са се заварили за тях от ръжда. Със съединителя е същото - не мърда, бетониран е като за 500 нм.
    Ако ще се дърпа има преди това половин ден копане около нея и една седмица за раздвижване.
    Това купе не е и с диагоналното укрепване на коша от двете страни на мотора като на 3-та серия.
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

Comment

• То 33-ка няма с вътрешни дискове. Както и няма с дискове отзад преди 3-та серия.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• То няма ама като са ми в една папка в главата с алфасюда от тия години и пиша бисери.
        Като казах алфасюд,,,има един оскубан, с ръжда като по снимките на стари морги в гугъл, на бул. Сливница в един двор. Не знам нищо за него, освен че е утрепан отдавна.
        и делта

Comment

• Ако имаш път натам, нащракай сюда
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Жалко за 33ката,не останаха много от 2ра серия.А ми е голям мерак да имам такава,с това табло и двойните карбуратори
            Чудно ми е защо златните детелини при 33 са с единичен карбуратор,а ги дават специална версия?
            И в Пловдив имаше доскоро една златна детелина 2ра серия,доста запазена на външен вид,но седя няколко години докато й поникнаха храсти и есента изчезна вероятно завинаги.

Comment

• Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
              Жалко за 33ката,не останаха много от 2ра серия.А ми е голям мерак да имам такава,с това табло и двойните карбуратори
              Чудно ми е защо златните детелини при 33 са с единичен карбуратор,а ги дават специална версия?
              И в Пловдив имаше доскоро една златна детелина 2ра серия,доста запазена на външен вид,но седя няколко години докато й поникнаха храсти и есента изчезна вероятно завинаги.
              Ами тази от обявата на Митака е 1-ва серия. 2-ра серия поне според мен е най-скучна. При 2-ра серия таблото е отчасти като на 3-та, но с парното на 1-ва. А специално тази от обявата е такава. Тогава в Алфа са се опитвали да ги разграничават "Златна детелина" от "Зелена детелина". Зелената е наточена визуално с уреди за налягане на масло и волтметър, със спортните седалки, докато Златната детелина е с малка мощност, то луксозна и един вид по-приветлива. Има чистачки на фаровете, светъл салон, меки седалки, дървен волан, чек контрол и трип компютър. Любопитното е, че въпросният Трип Компютър засича сред и моментен разход, има хронометър, изчислява средна скорост и други интересни щуротии, неприсъщи за другите коли в този клас. Първата 33-ка на баща ми беше такава, Златна детелина, купи си я в далечната 93-та година. За ония години беше яката работа, когато някой седнеше вечерно време в нея онемяваше. Всички викаха: "Свети като самолет вътре".
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Чек контрола и трип компютъра могат ли лесно да се присадят в 3-та серия ,какво ми трябва?
                Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
                155 2.0 16v 150hp Super
                146 1.9 jtd fl

Comment

• Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщение
                  Чек контрола и трип компютъра могат ли лесно да се присадят в 3-та серия ,какво ми трябва?
                  Някой от трета серия имат алфа контрол, много бъгава работа дето гори като коледна елха За трип-а не знам,ама като се има предвид кога е произведена колата,няма да са безкрайно много неща.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• От таблото е изкормена пластмасата около радиото и лостовете за парното. Другото ми се видя там, включително и трип компа.
                    http://www.omniauto.it/awpImages/pho...o_33_36433.jpg
                    http://www.omniauto.it/awpImages/pho...o_33_36432.jpg
                    Волан, лост, ръчна и ми се струва и предните седалките са като на Джулито от същите години.
                    Трипа не го знам, но си го представям с 3 цола кабеларка в задника му ако е от типа на индикациите и часовника с дата и месец в ланчата ми.

Колкото до сюд-а...има малко черна боя останала по него и си заслужава снимката. В скраперските си видения си го представям напълнен с тръби и 16в движещ с изядените ламарини за ужас на собственици нефенове.
                    В тази връзка този за мен трепе всичко що е с пластмаси.
                    Attached Files
                    Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 22:36.
                    и делта

Comment

• Трупът е затрупан. Без сняг е по-зловещ.
                      Липсват номера, фарове, стопове, мигачи, решетка, брони, стъкла, интериор и сигурно още 100 неща...
                      Двигател и скорости не е ясно има ли.
                      Има нещо като воден радиатор, огледало, дръжка на вратата и през счупения прозорец скивах една седалка без връзка с пода и разни други парчета вероятно от броните.
                      На последната снимка трябваше да се види предницата.
                      Attached Files
                      и делта

Comment

• Ти го каза - труп Това нещо е за тенекия, ако още има такава по него
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Бахти некромангърите!
                          Стига с тия простотии бе!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• хахах на некрофилия бие викаш
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• тая и в надин няма да я вземат
                              точка

Comment

• Някой да има представа дали заключващия механизъм на вратите на Спринт и 33 са едни и същи, че тази сутрин беше доволно заледена и едната пружинка се скъса. Мамка и! 30 години е карала, кво и пречеше да изкара още 10'тина!?!
                                alfa romeo sprint 1984

Comment

Working...
                                X